Over Ons - Hearings BV

100% garantieplan

Na vele jaren met veel plezier in deze branche te hebben gewerkt besloot in 2009 Kees Snijders zijn droom in werkelijkheid te brengen en startte zijn eigen bedrijf, Safetychoice, op. Hij merkte gelijk al dat de concurrentie hoog was en de prijs steeds bepalender. In 2014 veranderde hij het concept van Safetychoice en dat is tot op de dag van vandaag nog steeds een groot succes.

In 2014 bedacht Kees Snijders het 100% garantieplan, waardoor u één keer otoplastieken aanschaft en daarna nooit meer de nieuwprijs hoeft te betalen. Het 100% garantieplan bestaat uit een servicepakket die één jaar geldig is voor een vaste prijs en niet automatisch doorloopt. Zo zit u nergens aan vast en houdt u de regie in eigen handen.

Het servicepakket houdt in dat wij uw gehoorbescherming jaarlijks controleren, onderhouden, reinigen en indien nodig, aanpassen of vervangen. Daarnaast kunt u gratis uw filter laten vervangen en ontvangt u een nieuw setje otoplastieken bij diefstal of verlies.

Tevreden klanten

De laatste 3,5 jaar hebben we door het vernieuwde en unieke concept een gigantische groei doorgemaakt. Bij 93% van onze klanten mogen wij jaarlijks terugkomen voor de onderhoud van hun gehoorbescherming.

Sinds mei 2018 is de naam Safetychoice veranderd in Hearings BV, om zo nog beter de focus op de bescherming van oren gericht te kunnen houden.

Onze klanten zeggen


100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.