Otoplastieken schoonmaken

Alles valt of staat met het onderhoud van uw otoplastieken. Otoplastieken schoonmaken is niet moeilijk, het zorgt voor persoonlijke hygiëne en het maakt dat de werking van uw gehoorbescherming ook optimaal blijft. Tijdens het gebruik van otoplastieken kan er oorsmeer, ofwel cerumen, achterblijven in het filterkanaal van het otoplastiek of aan de buitenkant. Zodra het kanaal van uw otoplastiek dicht zit met oorsmeer, dan heft u de werking van het filter op en dan werken uw otoplastieken niet meer naar behoren.

Reinigingsspray

Reinigingspray

Otoplastieken schoonmaken is eenvoudig met deze reinigingspray. Spuit de spray op de buitenzijde van het otoplastiek en maak het met een katoenen doek(je) schoon. Voor de dagelijkse reiniging.

Reinigingset

Reinigingset

De reinigingset is de meest uitgebreide manier voor otoplastieken schoonmaken. De set bevat een reinigingsbeker, reinigingsvloeistof, reinigingstabletten en bruistabletten. De perfecte alles-in-één set voor het onderhoud van uw otoplastieken

Reinigingsbeker

Reinigingsbeker

De reinigingsbeker van Cedis kunt u gebruiken om bovenstaande bruistabletten in te doen. Otoplastieken schoonmaken is op deze manier altijd hygiënisch in een eigen beker.