Communicatie Otoplastieken Archieven - Hearings BV

Communicatie Otoplastieken

Communicatie is tegenwoordig onmisbaar, ook in de wereld van de otoplastieken. Of u nu wilt telefoneren of communiceren door middel van een portofoon. We hebben vast en zeker een mooie oplossing voor u. Werkt u in de security, evenementenbranche, bij de brandweer of politie. Of dient u te allen tijde makkelijk en snel te communiceren op uw werk. Bekijk dan het onderstaande overzicht van onze producten. We berekenen geen voorrijd- en/of verzendkosten. De levertijd van deze otoplastieken bedraagt gemiddeld 15 werkdagen.

Portofoon

Verwisselbare Portofoon-Otoplastieken

In de wereld van onopvallende communicatie is dit zeker een aanrader. Voor bijvoorbeeld presentatoren, beveiligingsmedewerkers, politie en festivalmedewerkers is deze oplossing zéér comfortabel en erg duidelijk. Doordat het geluid direct naar uw oor getransporteerd wordt kunt u alles perfect verstaan en direct handelen waar nodig, zonder oponthoud of verwarring. Uiteraard passend via luchtslangaansluiting op uw … Continued

Bluetooth Otoplastieken

U belt veel? Dan is dit de perfecte oplossing. Het betekent namelijk dat u géén aparte set otoplastieken meer hoeft aan te schaffen. Deze Aftershokz zijn eigenlijk gewoon een hoofdbeugel. Deze hoofdbeugel werkt met bluetooth en botgeleiding. U zult er van versteld staan hoeveel u hoort.