Oordoppen Op Maat - Hearings BV

Iedereen die wel eens te maken heeft gehad met te veel geluid beseft dat het dragen van gehoorbescherming geen overbodige luxe is. Toch is de stap om op maat gemaakte oordoppen aan te laten meten vaak een grote stap voor mensen.

Veel mensen weten wel dat op maat gemaakte oordoppen gemaakt kunnen worden, maar men vindt ze vaak aan de dure kant en misschien vinden ze het zelfs een beetje eng als op maat gemaakte oordoppen aangemeten worden. Toch is het eigenlijk helemaal niet duur om oordoppen aan te laten meten. Dat komt omdat de levensduur van op maat gemaakte oordoppen vaak een heel stuk langer is. Ze gaan gemiddeld 4 tot 5 jaar mee.


Op maat gemaakte oordoppen, waarom wel?


De prijs

Als je dan bedenkt dat een set bij aanschaf inclusief het aanmeten gemiddeld € 130,- kost voor een particuliere gebruiker, dan is het gedeeld door 4 niet eens zoveel. Natuurlijk is de eerste aanschaf wel behoorlijk, maar het plezier is ongekend als je het eenmaal gewend bent. Als je de oordoppen zakelijk gebruikt, of als je met meerdere personen de op maat gemaakte oordoppen laat aanmeten, dan is het zelfs een heel stuk goedkoper.

Voor wie

Op maat gemaakte oordoppen kun je in allerlei toepassingen gebruiken omdat er voor elke toepassing wel een filter te gebruiken is. Ze zijn te gebruiken in het bedrijfsleven waar veel lawaai is; daar is het tegenwoordig algemeen goed. Daarnaast worden ze ook gebruikt in het uitgaansleven, bij motorrrijders, bij mensen die slecht slapen en zelfs voor gebruik in de (schiet)sport. Eigenlijk iedereen die de wens heeft om omgevingsgeluid te dempen kan op maat gemaakte oordoppen gebruiken,

Waar

Waar kun je dan oordoppen op maat laten aanmeten? In alle eerlijkheid vertellen we dat wij dat het liefst voor jou doen. We komen in de meeste gevallen bij u op locatie en tijdstip wanneer het u uitkomt. Daar zijn ook geen extra kosten mee gemoeid. Uiteraard zijn er ook vele audiciens in Nederland die op maat gemaakte oordoppen aanmeten. Die audicien kun je dan bezoeken in zijn/haar winkel. Ook dat is natuurlijk een prima oplossing. Eigenlijk moet je gewoon doen wat je het prettigst vindt. De basis is onze ideologie: het maakt niet uit wat u doet, als u uw oren maar beschermt.

Succes met de zoektocht en als u vragen heeft….. u bent aan het juiste adres!