Oordopjes op maat voor bedrijven

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

 • VANAF 5 personen
 • Minimaal 25% KORTING per set
 • Niet-Goed-Geld-Terug-GARANTIE
 • Gegarandeerd SNELSTE levertijd

Oordopjes op maat offerte?

Vraag ‘m hier snel aan  Producteigenschappen

  KenmerkenHardZachtDM/DI zacht
  Gratis inmeten
  3D Geproduceerd
  Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie
  Productie Verhogend
  Koord & Kledingklem
  Vast Filter
  Verwisselbaar Filter

  Onze producten

  Kies voor de juiste oordopjes op maat voor bedrijven

  Het klinkt eenvoudig. Toch is het soms best lastig in te regelen. Je wilt graag een goede oordopjes op maat voor bedrijven, goede service en ook voldoen aan de wet. Eigenlijk zoek je 100% zekerheid. Wij van Hearings leveren oordopjes op maat speciaal voor bedrijven. Moeilijk is voorbij, wij gaan voor makkelijk en effectief. We doen ook graag net dat stapje extra voor jou als klant.

  Je zit direct bij de bron omdat we alles zelf maken. Met onze 3D printer. Wil je hard of zacht, of wil je een verwisselbaar filter; bij ons kan het allemaal. Het maakt ook niet uit in welke tak van sport jouw werk zit. Met onze jarenlange ervaring weten we perfect wat onze klanten nodig hebben. Vind je het prettig dat we eerst het geluid bij je komen meten, dan hoef je dat alleen maar te vragen. Geen probleem.

  Om voor jou alles goed in te regelen hoef je alleen maar even een offerte aan te vragen. Vrijblijvend natuurlijk. Je krijgt dan van ons binnen een paar uur een uitgebreide offerte. Ik beloof je dat ik je ook een extra CADEAU van ons geef in de offerte.

  Met vriendelijke groet,

  Kees Snijders
  “specialist oordopjes op maat”

  Enkele referenties

  Wat zijn otoplastieken?

  Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.